Sportmarket

Skulle du vilja spela på Champions League med 0,75 % skatt? Det vill säga att du kan lira ena sidan till 1,99 och samtidiga andra sidan till 1,98? Så ser linorna ofta ut hos Sportmarket på de största matcherna.

Sportmarket

Sportmarket grundades 2004 och drivs genom Sportmarket Ltd, Malta.

Sportmarket fungerar som en agent åt sju av de mest respekterade bookisarna med det gemensamma att de har höga odds, tar stora spel och framförallt inte stänger av vinnande spelare. Du har också tillgång till de två största oddsbörserna.

Via Sportmarket Pro kan du se alla odds i realtid och dina spel matchas alltid till högsta möjliga odds. Då Sportmarket har API:er med spelbolagen ser du ofta oddsändringar där snabbare än om du hade eget konto hos spelbolagen. Och matchar du ett spel på en oddsbörs så betalar du lägsta möjliga kommission. Någon som annars krävs mångmiljonomsättning för att uppnå.

Sportmarket Pro har flera bra spelvertyg inbyggda. Till exempel kan du se de historiska oddsrörelserna på varje spelobjekt och du har ett avancerat statistikverktyg för att kolla hur dina spel går.

Sammanfattning av fördelarna med Sportmarket:

  • Du blir inte limiterade om du vinner
  • Du får tillgång till 7 bookmakers och 3 oddsbörser med samma bankrulle
  • Du får alltid högsta odds
  • Du betalar lägre kommission på oddsbörser än vad du kan uppnå själv
  • Du har ett omfattande statistikverktyg.
  • Sportmarket vill att du vinner

Tilläggas bör att Sportmarket har en bra kundservice och att de flesta av Sveriges största spelare lägger sina bets där.

Följande spelbolag kan du spela hos via Sportmarket:

Pinnacle IBC, SBO, ISN, Singbet, GA288, CMD

Följande oddsbörser kan du spela på via Sportmarket:

Betfair, Matchbook och Betdaq

För att kunna investera i Winbets spelfonder behöver du ett konto hos Sportmarket. Spelfonderna spelar på Sportmarket och in- och utbetalningar sker där.

Sportmarket kan inte erbjuda någon signup bonus då de endast får en liten kommission på omsättningen hos spelbolagen. Däremot erbjuder de istället marknadens bästa produkt för seriösa spelare.

Du får 20 % W-coins av din första deposition (maximalt 250 W-coins) om du signar upp på Sportmarket med koden:

Bonuskod: winbets

Sportmarket