Loading...

expert
Mr. XFotboll 
2018-11-01T11:44:00+01:00

Wolverhampton – Tottenham

2018-11-03T20:45:00+01:00
AHCP1 Units
1,75

Wolverhampton spelade ut Brighton efter noter i senaste matchen. Brighton ska vara starka hemma men förlorade skotten med 1-7. Wolves vann även bollinnehavet med 60 % mot 40 % och hörnorna med 10-1, men förlorade matchen med 0-1.

Tur och otur brukar jämna ut sig i fotboll. Ett visst antal målchanser av olika chansgrad resulterar i ett visst antal mål. Framförallt brukar bra spel fortsätta över till nästa match och jag köper gärna Wolves på hemmaplan för de såg riktigt bra ut mot Brighton.

Nykomlingarna har inlett säsongen bra med 4-3-3 i matcher och 9-9 i målskillnad. Som brukligt för uppflyttade lag och framförallt när det gäller ett lag som Wolverhampton som vann Championship i helt överlägsen stil.

Tottenham är ett riktigt bra test för Wolves för att se om de hör hemma i Premier League. Tidigare test med Manchester City hemma och Manchester United borta har båda slutat 1-1 och get med beröm godkänt.

Spurs ångar på har har 7-0-3 i matcher och 16-8 i målskillnad. Det som står ut är endast åtta insläppta mål. Förra året var de kända för sin offensiv med Harry Kane i spetsen. 74-36 var målskillnaden på 38 matcher. De var inte blyga på bortaplan och hade näst bästa resultatet i Premier League med 10-4-5 i matcher och 34-20 i målskillnad.

Tottenham är ett av Englands bästa lag och är givetvis en svår nöt att knäcka, men grunden till spelet är att Spurs matchats väldigt hårt för närvarande. Det här är deras tredje match på sex dagar och det sätter sina spår. Antingen spelar reserver eller så spelar de bästa som inte är hundra procent återhämtade.

Bara tre dagar efter den här matchen tar de emot PSV Eindhoven i Champions Leauge. Med bara 1 poäng på 3 matcher är det ett absolut måste att vinna den matchen. Mindre fokus på Wolverhampton borta på lördag alltså och stor chans för ordentligt rotation för att spara de bästa till tisdagens match.

Wolverhampton +0,5 till 1,75.

Prenumeration

Missa aldrig ett tips från våra experter.
Loading...

Relaterade tips

Loading...