Loading...

expert
Alex StevicFotboll 
2019-02-27T10:49:00+01:00

Valencia – Real Betis

2019-02-28T21:00:00+01:00
AHCP1 Units
2,05

På pappret har Valencia ett av de bästa lagen i La Liga. Enligt den mer djupgående statistiken är Valencia det lag som fått minst utdelning på sina målchanser. Sådant brukar jämna ut sig och framförallt betyder det att Valencia kan vara ordentligt undervärderade. 

Nionde platsen i ligan efter 6-15-4 i matcher är en stor missräkning. 25-21 i målskillnad, trots alla sumpade målchanser, visar att det finns potential. De ska kunna nå en 4-6:e plats innan sista matchen blåses av för säsongen. 

Senast gick jag emot dem:

https://winbets.com/speltips/cd-leganes-valencia-cf

Jag underskattad dem och de hade säkert plockat hem 3-poängaren om de inte backat hem i hela andra halvlek. Leganés var också bra, som de alltid är hemma, och behöver inte be om ursäkt för sin kvittering i 90:e.

Tanken med det spelet var att Valencia skulle fokusera på den här matchen i stället. Returmöte hemma i semifinalen i Copa del Rey. Valencia behövde inte heller ta ut sig mot Celtic i Europa League och ska kunna vara helt hundra här. Skadesituationen ser också bättre ut än förra veckan.

Real Betis däremot fick kriga hårt mot franska Rennes i Europa League. Till ingen nytta och de bör vara mer slitna även mentalt efter att ha fått respass. 

Första mötet slutade 2-2 vilket innebär att Real Betis måste göra 2 mål eller vinna matchen för att gå vidare till final. Det blir svårt, men de har inget att förlora och måste gå framåt. Det öppnar upp för hemmalaget och med tanke på lagens mentala status för dagen tror jag att det kan rinna iväg ordentligt om Valencia leder med 1-0 i halvtid.

Valencia -0,75 mål till 2,05.


Prenumeration

Missa aldrig ett tips från våra experter.
Loading...

Relaterade tips

Loading...