Loading...

staff
Ken LennaárdÖvrigt 
2019-02-23T09:30:00+01:00

St. Johns – Seton Hall

2019-02-24T02:00:00+01:00
HCP1 Units
1,93

Seton Hall gör resan över bron från New Jersey till Manhattan och Madison Square Garden där den hatade rivalen St. Johns tar emot. Det är collegebasket och en av de större rivalmötena du kan tänka dig i NCAA. Det blir oftast jämna matcher och match in i sista sekund. 4 poäng är mycket under sådana förutsättningar.

Seton Hall är lillebror och laget som alltid är lite extra motiverade. 

St. Johns är klara för slutspel. Motivationen kommer vara på topp från start, men kan tryta i andra halvlek när publikens jubel inte längre ger extra energi.

Seton Hall däremot måste vinna för att ha chans på slutspel. Om de inte går 3-0 i resterande matcher mot tuffa motståndare som Georgetown, Marquette och Villanova. Det gör de inte mot lag rankade 2:a, 11:a och 17:e av alla hundratals lag. Alternativet är att vinna Conference Tournament och det är något liknande i svårighetsgrad. Med andra ord är det allin här.

Som sista argument har vi St. Johns bästa poängplockare Shamorie Ponds är helt under isen. Lagets stora stjärna har bara gjort 12,2 poäng i snitt på de fyra senaste matcherna. Något som dragit ner hans snitt till 19,5 för säsongen, att jämföra med 21,6 poäng i snitt året innan. För en spelare i stark utveckling som NBA-prospekts ska vara är det en riktigt dålig trend.

Om Ponds gör en dålig match vinner Seton Hall matchen. Om han skärper till sig har vi fortfarande bra chans att täcka linan.


Seton Hall +4 poäng till 1,93

Prenumeration

Missa aldrig ett tips från våra experter.
Loading...

Relaterade tips

Loading...