Loading...

staff
Ken LennaárdNFL 
2018-07-30T13:00:00+02:00

Speltips NFL Preseason: New York Giants – Cleveland Browns

2018-08-10T01:00:00+02:00
AHCP1 Units
1,93

Försäsongsmatcher i NFL betyder ännu mindre än vad de gör i vanlig riktig fotboll. Tränare bryr sig väldigt olika om resultatet och oftast spelar förstaelvan inte mer än 1 eller 2 serier. Kasta ut allt vad du vet om NFL genom fönstret för det betyder ingenting.

Men om du analyserar matcherna rätt under försäsongen kan du skära guld. Förvisso till relativt låga insatser, men till en väldigt hög ROI. Det vet alla som ryggade mina tips förra sommaren.

En av de starka idéerna föra säsongen var att Cleveland Browns, slagpåsen från året innan som gick 1-15 i matcher, var sugna på at försöka skapa en vinnarkultur genom att ta träningsmatcherna mer seriöst än motståndarna gjorde. Det är också vad huvudtränaren Hue Jackson gick ut och sa innan.

Browns vann alla sina 4 träningsmatcher, och inte sällan som underdog också. Men det hjälpte inte under den vanliga säsongen där de gick 0-16 och hamnade sist igen. Vinstlösa som andra laget i NFL:s historia.

1-31 på de senaste två säsongerna där vinsten var mot ett åderlåtet San Diego Chargers som inte hade något att spela för. Det är förståligt att New York Giants är favoriter på hemmaplan här. Det är också ett lag med ny huvudtränare efter en misslyckad säsong året innan. Det brukar vara en bra spelidé att spela på sådana lag, men jag gillar ändå Browns.

Det är självklart att Hue Jackson vill vinna försäsongsmatcherna. Laget är också fyllt med ung talang som säkert är hungriga på en träningsmatch, och hela laget lär vara sugna på att vinna efter alla förluster.

New York Giants är ett veteranlag med en veteran QB. Spelarna skiter i den här matchen. 

Cleveland Browns har en ny QB i Tyrod Taylor som ska lära känna sitt lag. Det är stor chans att Browns förstauppställning spelar klart längre än Giants dito, och då ska Browns ha en bra chans att vinna.

Kvaliteten på reserv-QB:s är också väldigt viktigt när man analyserar försäsongsmatcher. Giants har väldigt tunt bakom Eli Manning. Browns har draft-ettan Baker Mayfield som fått lysande recensioner på träningslägret och även Drew Stanton som är rutinerad och faktiskt har 11-6 i matcher som starter i NFL. Stanton är förmodligen NFL:s bästa QB-trea och det är mycket viktigt i en försäsongsmatch då han lär få spela ordentligt.

Det kommer vara glest på läktaren och hemmaplansfördelen måste anses som minimal.

Jag hade mycket hellre spelat Browns att vinna matchen, men det finns bara handikappspel nu. Men då försäsongsmatcher brukar innebära få poäng och konstiga resultat är 3 poäng bättre än normalt.

Cleveland Browns +3 poäng till 1,93.

Oddset sjönk 4 punkter när jag klickat, men jag ser ett spelvärde ner till 2,10 på att Browns bara vinner matchen så ingen fara på taket.


Prenumeration

Missa aldrig ett tips från våra experter.
Loading...

Relaterade tips

Loading...