Loading...

staff
Ken LennaárdNFL 
2018-11-25T08:50:00+01:00

Speltips NFL: Cincinnati Bengals – Cleveland Browns

2018-11-25T19:00:00+01:00
HCP1 Units
2,11

Divisionsmatch i AFC North mellan hemmalaget Cincinnati Bengals som fortfarande har chans på slutspel efter 5-5 i matcher. Bortalaget Cleveland Browns har som vanligt inget att spela för efter 3-6 i matcher, men det är ett ung lag, med en talangfull rookie-QB och en ny tränare, och de kommer att kämpa.

Bengals är ett klart bättre lag även om försvaret varit riktigt uselt bakåt efter stora skadeproblem. Och de har hemmaplan. De ska vara klara favoriter och en lina på -3,5 poäng känns rätt.

Men det har kommit dåliga nyheter under veckan. Mycket viktiga wide receivern A.J. Green är "doubtful" vilket betyder att han inte kommer att spela. Linebacker Nick Vigil kommer inte heller spela och han är också viktig. Men det ser ut som att LB Vontaze Burfict ställer upp och det kommer göra nytta mot springspelet.

Oddset har sjunkit hela veckan på Browns och jag antar att det har en del med ovanstående skador att göra, och även en del med att de fått igång springspelet med RB Nick Chubb. Då Bengals är usla mot springspelet ska det alltså fälla avgörandet.

Så kan det vara men linan har vandrat alldeles för långt. Det går också att säga Bengals totalägt Browns hemma varje år, och det är ett lika starkt argument.

Men argumentet som är avgörande för mitt spel heter Hue Jackson. Han fick nyligen sparken som Head Coach från Cleveland Browns. Där gjorde han ingen glad, men anledningen till att han fick jobbet i första skedet var att han var en duktig offensiv coordinator.

Nu är han anställd av Bengals som just OC. Browns skiter helt i Hue Jackson, men han lär gärna vilja vinna över Browns. Han kan laget extremt väl och nog ska han kunna plocka fram tricks ur hatten för att övervinna Browns försvar. Och nog lär han ha koll på rookie-QB:n Baker Mayfield och hans svagheter. Viktig information som Bengals DC ska kunna utnyttja åt andra hållet.

Cincinnati Bengals -2,5 poäng till 2,11.

Prenumeration

Missa aldrig ett tips från våra experter.
Loading...

Relaterade tips

Loading...