Loading...

staff
Ken LennaárdNFL 
2018-11-23T12:16:00+01:00

Speltips NFL: Buffalo Bills – Jacksonville Jaguars

2018-11-25T19:00:00+01:00
HCP1 Units
2,08

För att vinna på NFL handlar det inte bara om att spela bästa laget till ett bra odds. Det handlar om att välja rätt lägen där man kan förvänta sig en bra insats från ena laget och en dålig insats från andra laget. Här har vi ett perfekt sådant tillfälle.

Buffalo Bills är ligans näst sämsta lag efter Oakland Raiders. De är riktigt usla och ingen vändning finns i siktet. Men de kämpar hårt. 

Bills får tillbaka rookie-QB:n Josh Allen. Han är inte bra, men klart bättre än de dysfunktionella alternativen Derek Anderson och Nathan Peterman. QB Allen är också bättre än alternativet Matt Barkley som testades senast. Framförallt är han framtiden och laget kommer kämpa bättre med honom bakom rodret. Josh Allen är bra på att scrambla och hans mobilitet med benen kan bli nyttig mot Jags tuffa D. Särskilt eftersom Bills O-line mest fungerat som en sil i år.

Någonting Bills har är ett bra försvar. Det räcker långt eftersom Jaguars har ett av ligans sämsta anfall. QB Blake Bortles är urusel och sänker humöret hos hela laget när han kastar skadeskjutna dallrande grillade kycklingar för motståndarna att sätta tänderna i.

Jaguars gick långt i slutspelet förra året och denna säsong har varit en stor besvikelse. Det bästa med det är att nöjesspelare fortfarande tror att det är ett bra lag och gärna lägger -3 i handikapp på bortaplan.

För att Jaguars ska kunna vinna måste de få igång springspelet med RB Leonard Fournette. Han är tillbaka från skada, men anledningen till alla hans erövrade yards är att han tvångsmatas med bollen. Jag är inte imponerad. Det blir extra svårt på söndag då Jags har problem med O-linen  och Bills har en bra D-line, som är extra bra mot springspelet.

Jaguars är 3-7 i matcher och divisionen leds av Houston Texans med 7-3. Säsongen är över och det vet de om. De hade behövt vinna mot Pittsburgh Steelers hemma förra helgen. De ledde med 16-0 i tredje kvarten innan de gav bort matchen som slutade 16-20. Det var en riktig moraldödare och jag kan inte se någonting annat än en riktig låg energinivå från Jaguarerna här.

Jacksonville ligger i varma, soliga härliga Florida. Buffalo är ett vindhål i nordöstra USA som kommer bjuda på minusgrader och en hård blöt isande vind. Om Jags kunde skulle de nog gärna lämna WO. Bills däremot vet att vädret är deras vän så här i slutet av november. 

Jag förväntar mig en långsam match där klockan blöder i en match hemmalaget tar hem med motivation.

Buffalo Bills +3 till 2,08.

Det behöver inte vara fel att lira på rak vinst till 2,50, men det lär bli en målsnål historia mellan två dåliga lag och +3 i handikapp är rätt mycket när totalen är rekordlåga 37 poäng.

Prenumeration

Missa aldrig ett tips från våra experter.
Loading...

Relaterade tips

Loading...