Loading...

staff
Ken LennaárdNBA 
2019-03-20T14:50:00+01:00

Speltips NBA: San Antonio Spurs – Miami Heat

2019-03-21T01:30:00+01:00
HCP1 Units
2,03

San Antonio Spurs har hittat storformen och har vunnit 9 raka matcher. Senast slog de NBA:s bästa lag Golden State Warriors med 111-105. Men det ska sägas att Warriors inte alltid krigar efter bästa förmåga, rätt ofta inte faktiskt.

Spurs ligger femma i Western Conference efter 42-29 i matcher. Det är väldigt jämnt mellan lag 4 till lag 8. Det är fem lag där det bara skiljer en vinst. Plats 4 ger hemmaplan i första rundan, plats 5-6 innebär också fördelaktigare lottning. Summa summarum har Spurs full motivation att vinna matchen.

Men det är skillnad på att vinna och att täcka handikappet. Miami Heat är ett sämre lag och spelar även här på bortaplan, men 6-7 poäng är en hel del även i basket.

Heat ligger på åttonde och sista slutspelsplats i Eastern Conference och behöver kriga i varje match för att hålla Orland Magic bakom sig. Full motivation där också. De har spelat bra och har 7-2 i matcher på slutet.

Heat rankar trea i NBA defensivt och har en klar matchupfördel med sin point guard Goran Dragic som är tillbaka efter skada. Miami brukar även göra bra ifrån sig på bortaplan relativt sett jämfört med andra likvärdiga lag.

Huvudargumentet för mitt spel på Miami Heat är att San Antonio Spurs är i en så kallad "Sandwich spot". Det innebär att den här matchen är klart mindre viktigt än matchen före och efter. Det är lätt hänt att Spurs är lite mätta efter den meriterande segern mot Golden State Warriors och på fredag reser de till Houston för att försöka vinna mot Rockets som ligger tre vinster före dem i Western Conference.

Spurs vinner troligtvis, men att täcka handikappet är en annan femma.  Det kan bli tufft om de har fel inställning. Kanske behöver de kriga ordentligt för att bara vinna på slutet. Eller så har de segern klar och slår av på takten med stjärnorna på bänken och ett Heat som gör många poäng sista två-tre minuterna.

Miami Heat +6 poäng till 2,03.

Nio raka vinster väcker snackgubbarna i media och deras snack lär få med allmogen på tåget. Stor chans att det går att få högre odds på andra sidan tolvslaget, men jag har lärt mig att alltid lira direkt om jag tror mig se värde.

Prenumeration

Missa aldrig ett tips från våra experter.
Loading...

Relaterade tips

Loading...