Loading...

staff
Ken LennaárdNBA 
2019-02-22T11:51:00+01:00

Speltips NBA: Dallas Mavericks – Denver Nuggets

2019-02-23T02:30:00+01:00
TOT1 Units
2,03

Tillbaka till underbrunnen igen. NBA drog igång igår efter en veckas paus då det spelades två meningslösa All-Star matcher.

5 av 6 av gårdagens matcher gick under och ingen av dem var ens nära totallinan. Det är vanligt att basketspelare är ringrostiga efter vila, det tar lite tid att skjuta in sig. Spela med andra ord inte över på totalen i några matcher idag.

Nuggets och Mavericks har båda gått nio dagar utan att spela och nog kan de vara rostiga. Under i första halvlek kanske är ännu bättre. Denver Nuggets är ett topplag som ligger 2:a i Western Conference med 39-18 i matcher. Dallas Mavericks har 26-31 i matcher och lär missa slutspelet. Men de bör vara taggade att ge topplaget Nuggets hårt motstånd på hemmaplan en fredagskväll.

Nuggets får tillbaka guard Gary Harris efter 7 matchers skada, han är främst en väldigt duktig defensiv spelare. Detsamma gäller center Paul Milllsap som också är tillbaka efter skada.

Mavericks är i rebuild-mode efter att ha bytt iväg fyra spelar innan transferfönstret stängde. De har snittat under 103 poäng per match i de fem matcherna efter det. På de 21 senaste matcherna för Mavs har underspelet suttit 15 gånger och bara förlorat fem gånger.

Även om det blir en blowout så tror jag inte att hemmalaget gör tillräckligt med poäng för att totalen ska gå över.

Det är samma argument som igår: De initiala pengarna har kommit på under vilket indikerar att spelproffsen inte vågar vänta innan de spelar under.

Under 218 poäng till 2,03.

Prenumeration

Missa aldrig ett tips från våra experter.
Loading...

Relaterade tips

Loading...