Loading...

staff
Ken LennaárdNBA 
2019-03-12T14:55:00+01:00

Speltips NBA: Chicago Bulls – Los Angeles Lakers

2019-03-13T01:00:00+01:00
ML1 Units
2.12

Los Angeles Lakers var en het kandidat att vinna NBA inför säsongen med King LeBron James. Men efter ett antal skador på nyckelspelare, inte minst på James som missat 17 matcher är säsongen slut. Lakers har 30-36 i matcher och kommer inte gå till slutspel.

Luke Walton har serverat tveksam coaching enligt många experter och byteskarusellen som inte blev av där Lakers såg ut att vilja byta ut hela laget (förutom LeBron James såklart) mot Anthony Davis har inte varit bra för lagmoralen.

Brandon Ingram och Lonzo Ball är skadade för Lakers och de är dessutom bara 4-10 i matcher sedan James kom tillbaka från senaste skadan.

Lakers är 0-5 på de senaste 5 bortamatcherna och har inte heller täckt handikapplinan i någon av de matcherna. Och det mot Suns, Grizzlies, Pelicans, Hawks och 76ers – inte direkt murders row när det gäller tufft motstånd.

Jag förväntar mig ett håglöst Lakers där b-uppställningen får mycket speltid.

Chicago Bulls kommer inte gå till slutspel heller, men de kommer å andra sidan inte kunna tanka för att få drafta högre. De lär vara motiverade att ta en skalp mot LeBron James och Lakers på hemmaplan.

Bulls är 3-3 på sina sex senaste hemmamatcher. Två av vinsterna har tagit mot Celtics och 76ers. 

Jag tror att Bulls i majoriteten av tiden under matchen kommer ha den bästa femman på planen. Lägg motivation och hemmaplan på det och de bara ska vara favoriter.

Chicago Bulls att vinna till 2,12.

Prenumeration

Missa aldrig ett tips från våra experter.
Loading...

Relaterade tips

Loading...