Loading...

expert
Alex StevicFotboll 
2019-02-27T10:18:00+01:00

Real Betis – Getafe

2019-03-03T16:15:00+01:00
AHCP1 Units
1,79

Real Betis överraskade många med mig genom att knipa 3-poäng borta mot Real Valladolid genom en 2-0 seger. De var vassa i sina omställningar men annars var det hemmalaget som dominerade matchen från början till slut. Statistiken säger 10-6 i målchanser och 13-4 i hörnor för Valladolid. Real Betis gjorde 1-0 på övertid i första halvtid och det var psykologiskt viktigt såklart.

https://winbets.com/speltips/real-valladolid-real-betis

Mitt spel var mest emot Real Betis för att de hade match i Europa League innan och returmöte i semifinalen i spanska cupen efter. Den matchen spelas på torsdag och Valencia borta är ingen lätt munsbit.

Real Betis ligger på 7:e plats efter 10-6-9 i matcher och 29-30 i målskillnad, men den här matchen på söndag är bara tre dagar efter cupmatchen och jag kan inte tänka mig att den fysiska eller mentala biten är på topp. Särskilt inte som att det är stor chans på en ordentlig torsk i Valencia.

Innan segern mot Real Valladolid hade de 5 matcher utan seger och jag tror den formraden är mer signifikativ jämfört med en turliga segern senast.

Getafe är ett lag jag gillar. Succé är ett uttjatat ord inom fotboll, men det är svårt att beskriva 4:e platsen i La Liga med andra ord. 10-9-6 i matcher och 32-22 i målskillnad ger dem "första platsen" efter de tre stora lagen Barcelona, Real Madrid och Atlético Madrid.

Getafe har en stabil uppställning på bortaplan som resulterat i raden 3-8-2 och 14-14. Förlusterna har kommit mot Atlético Madrid och Valencia. Real Betis är inte i samma klass som dem, särskilt inte när lagen spelar på hemmaplan.

Till skillnad mot Real Betis har Getafe bara ligan kvar att fokusera på. Real Betis däremot krigar vidare på flera fronter och har spelat 14 matcher sedan 10 januari. Det måste sätta sina spår i ett lag som varken har bredden eller rutinen för sådant hårt matchande.

Getafe +0,5 mål till 1,79.

Hel vinst på krysset också och det känns starkt.

Prenumeration

Missa aldrig ett tips från våra experter.
Loading...

Relaterade tips

Loading...