Loading...

expert
bylingÖvrigt 
2018-04-07T21:36:00+02:00

Nu sätter vi vinnaren till ett skönt odds !

2018-04-08T15:40:00+02:00
OTH1 Units
51

Så var det dags för race efter två dagars mardrömsträningar för våra hjältar piloterna . 

Miller motsvarade mina förväntningar o vann kvalet vilket innebär att jag frirullar resten av säsongen .

Jag fick 21 , 34 och 51 ggr på kvalvinst för Miller , min rek gav 34 så jag hoppas ni ryggade .

Och som vanligt är det färskvara att spela MotoGp , nu är det bara en warmup kvar innan racet och då stänger Bet365 för spel under tiden .

Jag har nu hittat ett otroligt bra värde i ett vinnarspel . 

Marquez är given favorit , idag på kvalet testade han verkligen gränserna och var på väg av banan flera ggr varje varv . Detta har han givetvis nytta av i morgon men då han kvalade dåligt tack vare sin aggressiva kvaltaktik och startar från ruta sex kommer han forcera jävligt starkt direkt och iom att vi har pilsnabbe Zarco i ruta tre så kommer det bli en veritabel huggsexa från deras sida dom första varven . Båda vill ligga o styra längst fram o båda är sjukt envisa och tar stora risker för att köra om .

Hondorna ( Marquez , Pedrosa och Crutchlow  men även Rabat!!! )har sett vassa ut och med tanke på alla rykten om att Pedrosa är på väg att petas från RepsolHonda ( fabriksteamet) så kommer även den gode Pedrosa köra som ett skållat troll i morgon från start.  Vilket passar min ide perfekt !

Denna bana tuggar i regel i sej de mjuka däcken hyfsat snabbt , brytpunkten för när de hårda däcken går snabbare än de mjuka brukar komma vid varv 12-14 , nu är det ju Michellin vi pratar om så inget behöver ju bli som det ska men om vi räknar med att dom lyckats få till däcken som dom ska så ungefär där börjar de som kör med hårt köra snabbare än de som kör med mjukt.

Och en pilot som behandlar sina däck vänligare än sin katt är min vinnare av racet , Alex Rins. 

Han har varit skadefri några månader nu och kör sin Suzuki så mjukt o fint som bara han kan . 

Mitt scenario är att han kommer ligga o avvakta i grupp 2 för att se hur det går där framme , känna av inställningarna o sakta men säkert hitta sin limit . Iom detta sparar han däck o fäste länge oavsett vad han väljer för däck  och det kommer komma till rejäl nytta om han har häng med 5-6 varv kvar , då blir han ruggigt giftig . 

Så ; Marquez , Pedrosa och Zarco kommer starta hårt , räknar med många omkörningar som sliter däck då banan bara är hyfsad i idealspåret , utanför det är det smuts o skrovligt . Där kommer dom förhoppningsvis pajja sina däck o då kommer vår hjälte o slår av dom allihopa på slutet , logiskt va ? 

Vad som inte är logiskt är oddset , vad tror ni han ger ? 9 ggr ? 12 ggr ?  Oh no , Bet365 ger oddset 51 ggr i skrivande stund , ett oseriöst överodds från bolagets sida , helt omöjligt att förstå . 

Visst , han har inte jättechansen att vinna  men av 20 race med dessa förutsättningar vinner han nog två , minst.

Så där har dom helt enkelt bara gått på Marquez i sin oddsättning , dom har t.om Rossi före Dovi i sin ranking , mycket skumt. 

Så det blir en unit på Rins att vinna racet , till stor del beroende på det enorma överoddset o värdet i spelet men framförallt , Rins har en god chans att ta hem segern , iallafall när jag kör det i badkaret .

GL o Raca på !!

byling

Obs , det är spelstopp 15:40 , inte racestart . Det kommer komma upp nya odds en timme senare.

Prenumeration

Missa aldrig ett tips från våra experter.
Loading...

Relaterade tips

Loading...