Loading...

staff
Ken LennaárdNBA 
2018-04-22T13:09:00+02:00

Milwaukee Bucks – Boston Celtics, match 4

2018-04-22T19:05:00+02:00
TOT1 Units
1,99

Den som såg förra matchen är väldigt sugen på Bucks. Det är svårt att tänka sig att Celtics ska orka växla upp och hänga med i tempot. Jag är sugen på Bucks, -4,5 poäng till 1,95 i skrivande stund, men Celtics har en bra coach och det är den här matchen de siktar på att "stjäla" en vinst på bortaplan. Det finns livebetting också.

Vad jag däremot vet säkert är att Celtics måste dra ner på tempot för att ha minsta chans, och det är också i försvaret som de stora taktiska ändringarna kan göras. Av de anledningarna ska vi vara sugna på ett underspel.

Nöjesspelare föredrar att spela över på totalen. Det är roligare att heja på poäng än missade skott. Den parametern blir viktigare i slutspel när fler nöjesspelare satsar på matcherna.

Jag har en bra källa hos en stor bookie. 80 % av alla spel gjorda är på över i den här matchen. Men 75 % av pengarna är spelade up under. Det är väldigt starka trender som visar att nöjesspelarna har spelat på över, men att proffsen har lirat på under.

Det här är ett autospel av den anledningen.

Under 204 poäng till 1,99.

Tillägg: Linan öppnade på 206. Bookisarna visste att de flesta skulle spela över och har också gjort det, men ändå har de tvingats sänka linan för att försöka balansera boken.

Prenumeration

Missa aldrig ett tips från våra experter.
Loading...

Relaterade tips

Loading...