Loading...

staff
Ken LennaárdNBA 
2018-04-28T15:52:00+02:00

Match 7: Boston Celtics – Milwaukee Bucks

2018-04-29T02:00:00+02:00
HCP1 Units
1,99

Jag har planerat det här spelet ända sedan innan första matchen. Celtics har en av de bästa coacherna i Brad Stevens och det är ett lag med bredd, men de har också skadeproblem.

Min tanke är att Brad Stevens efter sex matcher använt alla taktiska drag ur trollerilådan. Och att skadeproblemen kommer skada lagen mer efter en lång serie.

Bucks är det unga talangfulla laget med 2 stora stjärnor. Nog ska de ha mer energi kvar i en sjunde match, och nog är det viktigt med de där stjärnorna som kan göra det lilla extra när det krävs och behövs.

Planen var att bomba Bucks att vinna matchen, men det har dykt upp lite smolk i siktet. Som heter Marcus Smart och är tredje point guard på pappret för Boston Celtics. I vanliga fall betyder en sådan spelare väldigt lite, men det här är underskattad spelare.

Efter skada kom han tillbaka för två matcher sedan. 9 poäng, 5 rebounds och 4 blocks på 26 minuter är mycket nyttigt. I sista matchen var han inte lika bra, men han är stor, stark och allround. Och ger Celtics ett helt annat djup.

Sålunda nöjer jag mig med att spela Bucks plus poängen, och jag nöjer mig med ett 1-units spel.

Milwaukee Bucks +4,5 poäng till 1,99.

Prenumeration

Missa aldrig ett tips från våra experter.
Loading...

Relaterade tips

Loading...