Loading...

staff
Ken LennaárdNBA 
2018-05-24T10:19:00+02:00

Match 6: Houston Rockets – Golden State Warriors

2018-05-25T03:00:00+02:00
ML1 Units
1,97

Houston Rockets är ett lag som står och faller med sina 3-poängs skott och dagsformen för lagets stora stjärna James Harden. Det innebär att det kan svänga ordentligt även i matcherna, något jag skrev i min analys inför första matchen i serien. 

Senaste startade Warriors 12-0 och jag tog ett litet skott på Rockets till 7,20 att vinna matchen. Spelet satt och nu har Rockets momentum. Jag har tidigare skrivit att det är läge att spela Rockets om de vunnit matchen innan av den anledningen. Här är läget! Efter bortavinsten vet Raketerna att de kan slå Warriors över 7 matcher.

Rockets öppnade upp på 1,96 att vinna och oddset gick upp till 2,05. Jag drömde om 2,10, men vaknade upp i morse till lägre odds. Spelar -1 i handikapp för att få lite högre odds. 

Anledningen till att oddset sjunkit är skadefrågetecken på Warriors spelare. 13 punkter är mycket men med den nya informationen kan det faktiskt vara ett ännu starkare spel. Tveksamheterna rör hälsan för Andre Iguodala och Clay Thompson. Både är starters och väldigt viktiga för Golden State Warrior. Iguodala har varit halvskadad hela serien och Thompson skadade knäet i senaste matchen. Han kom tillbaka från omklädningsrummet och satte några treor efter det, men jag tror att oddsrörelsen handlar om dåliga nyheter för honom. Han är den tredje viktigaste spelaren i laget efter Kevin Durant och Stephen Curry med ett snitt på 19,4 poäng per match.

Stephen har också varit skadad en längre period innan han kom tillbaka i förra serien mot New Orleans Pelicans. Han kan inte vara på topp än och en lång serie kan slita ordentligt på honom. 

Rockets vinner inatt. Warriors vinner match 6 hemma i norra Kalifornien (men knappast något övervärde på oddset). Och sedan får vi en sjunde och avgörande match i Texas på måndag natt. Tanken är att Warriors kommer vara ännu slitnare och vi spelar Rockets igen. Så ser i alla fall planen ut. 

Rockets -1 till 1,97.

Prenumeration

Missa aldrig ett tips från våra experter.
Loading...

Relaterade tips

Loading...