Loading...

expert
bylingÖvrigt 
2018-05-03T15:27:00+02:00

Lorenzo

2018-05-06T13:55:00+02:00
OTH1 Units
34

Det bär mej emot att tippa Lorenzo att vinna något öht . Cirkusens största grinkuk är den förare jag har absolut svårast för. Annars kan jag alltid se något positivt i alla , t.om nr 93 Marc Marquez men när det kommer till nr 99 Jorge Lorenzo är det jävligt svårt. Ok , han e en jävel på att klippa kurvor med en Yamaha men som människa är han en rutten gris. 

Vi är dock här för att tjäna pengar o inte sympatisera med mentalt störda spanjorer och där kan vi få hjälp av den gravt osympatiske fjollan .

Idag torsdag ger 888 34 ggr på Lorenzo att vinna racet i Jerez och det är ett enormt övervärde . Visst , säsongen har börjat i katastrofmood men annat var inte att förvänta på världsturnen . Nu tillbaka i Europa och med extrema krav på sej att visa nåt för att behålla sin sits i Ducati så kan han mycket väl smälla till o vinna. Nu åker Ducatis senaste aerodynamiska paket på och lorenzo kan få en stabil hoj i inbromsning o kurvor och då är han snabb , jävligt snabb .

Det ryktas att miljardköpet Lorenzo kan tvingas i väg till Suzuki om han inte börjar prestera snart och det är en nesa den grinige mallorcanen inte vill uppleva . 

jag tror att efter FP 1 i morgon har nr 99 droppat till 10 ggr ca o efter kval ger han runt 6 ggr därför är ett spel idag till 34 ggr rena rånet . Det är med tungt hjärta jag rekar detta men förhoppningen är att plånboken ska bli ännu tyngre på söndag .

gasa på !

byling


PS nu har bet365 sänkt till 26 ggr från 29 och kanske följer dom andra bolagen efter så gasa på i dubbel mening , ett tidigt bet är absolut att föredra här DS

Prenumeration

Missa aldrig ett tips från våra experter.
Loading...

Relaterade tips

Loading...