Loading...

expert
Peter BergTennis 
2018-01-18T10:08:00+01:00

Kaia Kanepi vs Carla Suarez Navarro

2018-01-19T06:00:00+01:00
ML1 Units
3,32

Oj, som jag gillar det här spelet! 

Som bekant så har jag spelat Kaia Kanepi tidigare i den här turneringen. Hon slår hårt med säkerhet och servar ganska bra. Senast mötte hon en helt bedrövlig Monica Puig som spred så många bollar att det var jobbigt att räkna unforced errors. Hon gjorde det hon skulle Kanepi, men det var inte mer heller. Hon inledde väldigt svagt, men lyckades vända och vinna till slut ändå. Mycket tack vare att Puig var så osäker för dagen.

Kaia Kanepi har uppenbara problem med kroppen just nu. Hon tog sig för det hårt lindade benet flera gånger och såg verkligen inte ut att trivas på banan. Det är välkänt hur skör hon är rent fysiskt, och matchandet innan Australian Open kanske kostade lite för mycket. 

Vad gäller Carla Suarez Navarro så mötte hon en välspelande Timea Babos, vilket är en kopia av Kaia Kanepi sett till spelstil. Babos servar hårt och går för det i duellerna, men Carla Suarez Navarro hade inga problem att hålla Babos borta med sitt försvar och vann till slut med 2-1 i set. Pigg och fräsch såg hon ut.

Det kommer vara lika varmt imorgon också, vilket jag tror kommer gynna Carla Suarez Navarro. Allt som gör livet lite jobbigare kommer vara ännu jobbigare för Kaia Kanepi om hon inte är helt kry. Dessutom är hon väldigt blek och ganska tung i kroppen. Sådant blir också jobbigare i värmen. De är planerade att spela klockan 16 lokal tid, så värmefaktorn är helt klart "in play" så att säga. Klarar bara Carla Suarez Navarro av att hålla Kanepi borta från att gå för sina tidiga vinnare så kan det här nog bli riktigt bra. Dessutom har Carla Suarez Navarro en helt OK slice som jag tror kan bli viktig att använda imorgon för att dra ner tempot i duellerna.

Oddset då? Fina 3,32 på Carla Suarez Navarro. 


Prenumeration

Missa aldrig ett tips från våra experter.
Loading...

Relaterade tips

Loading...