Loading...

free
Peter JohanssonFotboll 
2018-12-04T13:04:00+01:00

Juventus FC – Inter

2018-12-07T20:30:00+01:00
AHCP1 Units
2,04

Juventus ser i mina ögon ut som Europas bästa klubblag. Det bästa försvaret har fått världens bästa anfallare Cristiano Ronaldo och för mig är Juve laget att slå när det gäller Champions League. 7 gånger på vinst lockar till spel. Jag förstår att Manchester City rankas högre, men jag förstår inte att Barcelona står i lägre odds än Juventus.

Juve har 4-0-1 i matcher och 8-2 i målskillnad i gruppspelet i Champions League, och det med både Manchester United och Valencia som tuffa motståndare. I Serie A har de dominerat ännu mer. 13-1-0 och 31-8 i italienska högsta ligan måste han bocka och buga för.

Inter är ett väldigt bra lag som ligger 3:a i Serie A efter 9-2-3 och 27-12. I Champions League har de 2-1-2 i matcher och 5-6 i målskillnad, och det mot Barcelona och Tottenham.

Tottenham har samma poäng och samma målskillnad, men har gjort två mer mål. De möter Barcelona på bortaplan, men den katalanska stoltheten har redan vunnit gruppen och kanske inte ställer upp med bästa laget. Inter tar emot PSV Eindhoven och det kan bli en målskillnadsaffär. Den matchen är bara 4 dagar efter den här matchen och den matchen är mycket viktigare. Särskilt eftersom redan ligger 11 poäng efter Juventus i ligan och förmodligen inte ser att de ska komma ikapp och därmed fokuserar de mer på Champions League istället. 

Att Inter är ett bra lag och utmanar om titeln i Serie A ser jag inte som någonting positivt här för dem. Juventus vill såklart verkligen visa var skåpet står och kommer ställa upp fullt motiverade. Då de redan är klara för avancemang i Champions League, och sista matchen mot strykgänget Young Boys bör bli en lätt match, tror jag Juventus verkligen går in för den här match.

Ett överlägets lag på hemmaplan med full motivation mot ett lag som har viktigare matcher att tänka på … det kan väl bara sluta på ett sätt.

Juventus -1 mål till 2,04.

En uddamålsvinst är inte uteslutet, men då får vi pengarna tillbaka. Och jag tror som sagt att La vecchia signora verkligen vill visa vilket lag som är bäst och kommer forcera hela matchen.

Prenumeration

Missa aldrig ett tips från våra experter.
Loading...

Relaterade tips

Loading...