Loading...

expert
bylingÖvrigt 
2018-04-20T18:24:00+02:00

Iannone

2018-04-20T21:05:00+02:00
OTH1 Units
81

Då jag inte hittar något riktigt vettigt så drar jag till med en rejäl chansning .

Marquez jagar sjätte raka i Austin o det är stor chans han tar den men att spela ett psykfall till 1:50 e inte min melodi .

Jag kollade första träningen och en som kör lite med kniven på strupen nu samt vill ha tillbaka platsen som stallets förstepilot är Iannone. Han är snabb som satan men passar egentligen inte på en Suzuki . Hans kontrakt går ut efter denna säsong och nu när Lorenzo enligt alla rykten är på gång till Suzuki är det Iannone som ligger pyrt till , tror knappast stallet petar Rins .

Nu verkar det som att Iannone börjar känna sej lite mer hemma på sin hoj och med kravet på sej själv att prestera för att få fortsätta köra fabrikshoj kan " The Maniac " faktiskt bli smålurig på söndag .

jag räknar med att vädret blir sämre till FP2 och 3 samt kval och Iannone ligger åtta efter FP2 vilket innebär om jag räknat rätt att han är i Q2 i morgon och startar bland dom 10 första . Han startar i så fall framför både Rins O Zarco .

Detta är första racet efter debaclet i Argentina och jag tror Marquez måste passa sej nu , han har inte råd med en nolla till och om han inte kör på sin limit kan han bli mänsklig . Inte alls omöjligt att han krachar eller blir avkörd heller.

Oavsett , det största värdet som jag hittar nu , betänk att oddsen säkerligen kommer ändras efter FP2 som är klar runt 22 och ett spel på Iannone att vinna Austin till 81 ggr är taget direkt . Konstigt nog gick han upp från 29 ggr till 81 EFTER FP 1 ???? Jag vet inte vad oddsättarna på Bet365 sett som föranleder detta , antagligen att Rossi o Vinales blev etta respektive två på första träningen ?

Gasa på !!

Ett jävla avbräck förresten , första fina helgen i år o min hoj står på verkstad hela nästa vecka :-( 


Prenumeration

Missa aldrig ett tips från våra experter.
Loading...

Relaterade tips

Loading...