Loading...

expert
Peter BergTennis 
2018-01-21T21:00:00+01:00

Hsieh vs Kerber

2018-01-22T03:00:00+01:00
HCP1 Units
1,962

Det tog ett tag innan jag förstod att det här är ett självklart spel. Jag var bara tvungen att se matcherna för att förstå. 

Su-Wei Hsieh kan se fantastiskt bra ut om hon får stå och bolla i ett tempo som passar henne. Muguruza var inte i närheten av att vara fräsch så den matchen glömmer vi helt. Och mot Radwanska fick hon stå mitt på banan och sikta in sig. Radwanska slår så löst att det måste bli omöjligt för henne att hålla sin ranking i år.

Kerber är just nu "a girl on a mission". Tveksamt om hon någonsin har spelat bättre tennis. Det är i stort sett omöjligt att ta sig förbi henne. Hon kontrar dessutom ruskigt bra från alla lägen så motståndarna tvingas röra på sig också. Det passar inte Su-Wei Hsieh. Hon är relativt långsam ut till hörnen.

Riktigt bra serve har Kerber också som hon följer upp med ett fint tredjeslag. Mot Sharapova såg vi också hur fantastiska returerna är och hur aggressiv hon kan vara. Su-Wei Hsieh´s servar har knappt styrfart. Räkna ut själva hur det kommer att sluta.

I mina ögon finns det inte en chans att Su-Wei Hsieh tar sex gem i den här matchen. Kerber kommer att respektera henne efter hennes skalper och då tror jag att det blir en slakt. Förmodligen också lite pinsamt för att vara en fjärde omgång i Australian Open. Jag blir inte förvånad om vi får se 6-1 6-0 i den här matchen. Sådan skillnad är det mellan spelarna. Kerber är väldigt svårbruten just nu eftersom hennes servande faktiskt ger henne en fördel, och Su-Wei Hsieh kommer i sin tur att kriga för att hålla en gång per set. 

Kerber -6.5 gem @ 1,962. Fonden har spelat 1 unit = €9000.

Prenumeration

Missa aldrig ett tips från våra experter.
Loading...

Relaterade tips

Loading...