Loading...

staff
Ken LennaárdIshockey 
2018-05-15T10:34:00+02:00

Danmark – Lettland

2018-05-15T20:15:00+02:00
AHCP1 Units
2,18

Hemmanationen Danmark har gjort det riktigt bra i ishockey-VM så här långt. Publiken har eldat på sina trupper och de har gått långt på sin energi. Men 6 matcher senare så bör nyhetens behag avtagit lite och Det är lätt att det kommer en dip, även om man intalat sig att man ska käka taggtråd.

Det är en direkt avgörande match om en slutspelsplats. Danmark ligger 1 poäng före och är nöjda med kryss. Även om de förlorar i sudden så har de bättre målskillnad och går vidare på det. (Har googlat och läst att inbördesmöten inte gäller, men inte helt hundra på källan.)

Oddset är för låga på Danmark. Lettland är ett klart bättre hockeylag och har mycket mer rutin. 

Lettland åkte på en riktigt stjärnsmäll mot Finland och torskade med 1-8. Men annars har det sett riktigt stabil ut. Kryss efter full tid både mot USA och Kanada. 

Det är svårt att värdera hemmaplansfördelen i en sådan här match, men om Danmark ska vara favoriter så är det garanterat inte med så här mycket. 

Lettland har förutom Finlandsmatchen släppt in väldigt få mål. På sextio minuter: 0 mål mot Sydkorea, 1 mot Tyskland, 2 mot Norge, 2 mot USA och 1 mål mot Kanada. Målvakten Gudlevski har varit grym, och vi vet alla hur viktigt en bra målvakt är i ishockey.

Det här blir en tät, tuff match där inget lag vill släppa till första målet.

Under 4,5 mål till 2,03.

Lettland är också ett självklart spel.

Lettland +0,5 vid full tid till 2,18.

Prenumeration

Missa aldrig ett tips från våra experter.
Loading...

Relaterade tips

Loading...