Loading...

expert
Mr. XFotboll 
2018-12-04T12:45:00+01:00

Burnley – Liverpool

2018-12-05T20:45:00+01:00
TOT1 Units
1,85

Liverpool matchas flitigt och underspelet satt som en smäck senast. Mycket av logiken för det här spelet är detsamma som sist:

Liverpool – Everton

Det enda målet gjordes på övertid, men det gör nog Liverpool nöjda och glad efter en vinst mot Liverpoolrivalen och spär på tron att de alltid gör mål till sist. Det passar mitt underspel här perfekt om Liverpool inte känner sig tvingade att forcera framåt tidigt. Särskilt eftersom målet mer var en målvaktstavla än en prestation av målskytten Divock Origi.

Som jag tjatat om tidigare så är deras försvar underskattat. Och som jag tjatat om tidigare så spelar de väldigt många viktiga matcher nu. I onsdags PSG i Champions League och i söndags alltså viktiga derbyt mot Everton. Inför den här matchen får spelarna bara två dagars vila, sedan blir det Bournemouth borta på ördag och en helt avgörande gruppfinal i Champions League mot Napoli.

Man behöver inte vara ett geni för att förutse stor rotation på laget. Tränare Jurgen Klopp lär vara extra intresserad av att vila sina anfallsstjärnor. Fler än bara Sadio Mané alltså, som är halvskadad och definitivt skulle må bra av att få vila.

Burnley ligger näst sist i Premier League och är ett lag Pool ska vinna mycket enkelt emot, även om Burnley har kapacitet till en högre placering så behöver man inte vara rädd innan de visar det. 

Burnley har levererat raden 2-3-9 i matcher och 13-29 i målskillnad. Självförtroendet från förra årets succé lär vara helt bortblåst vid det här laget. De har 0-2-5 och 4-18 i målskillnad på de senaste sju matcherna. 

Ett spela på hemmalaget lockar inte det minsta, men de har i alla fall 7-12 i målskillnad på hemmaplan så helt hopplösa är de inte trots 1-1-4 i matcher. Bästa mittbacken James Tarkowski är tillbaka och kommer göra stor nytta när det gäller att hålla ihop försvaret. Han gjorde två landskamper för England 2018 så det är ingen duvunge.

Liverpool har hållit nollan i de tre senaste matcherna i ligan. På bortaplan har de raden 5-2-0 och 12-4 i målskillnad. 0-2 skulle passa perfekt och är ett troligt slutresultat.

Under 3 mål till 1,85.


Prenumeration

Missa aldrig ett tips från våra experter.
Loading...

Relaterade tips

Loading...