Loading...

staff
Ken LennaárdNBA 
2018-05-13T17:29:00+02:00

Boston Celtics – Cleveland Cavaliers

2018-05-13T21:30:00+02:00
ML1 Units
2,15

Cleveland Cavaliers imponerade storligen när de körde över Toronto Raptors med 4-0 i matcher. LeBron är LeBron såklart, men även Centern Kevin Love kom igång och det är mycket viktigt för Lebron James kan inte göra allt. 

Men bollen är rund även i basket.

Boston Celtics har en fantastisk coach i Brad Stevens. Trots skador på nyckelspelare som Hayward och Irving har han lotsat sitt lag till konferensfinal. Förvisso är laget djupt, men det är ändå sjukt imponerade. Jag har svårt att se att Stevens ska kunna trolla Celtics till 4 vinster innan Cavaliers når samma segerantal, trots att Celtics har hemmaplansfördel. Men om de har en plan för att stoppa Lebron och den är lyckosam så kan det faktiskt gå vägen.

Det är ingenting jag vill spela på, även om det eventuella värdet i att vinna serien är på Celtics. Det samma gäller förmodligen i varje match och det gäller bara att välja rätt tillfällen att gå emot LeBron James.

Han har dominerat sin konferens så länge nu att det verkar sitta i huvudet på motståndarna att de inte kan stoppa honom. Se bara på hur Raptors totalt vek ner sig och i princip gav upp i sista matchen. Allt det här förstår Brad Stevens och enkel psykologi säger att de måste vinna första matchen för att kunna ha en chans på serien. Jag förväntat mig en allin beträffande taktiska dispositioner.

Om Celtics väljer lågt tempo och planen att stoppa LeBron är lyckosamma lär jag vara sugen på under på livebetting. Om de däremot väljer högt tempo och/eller LeBron har en bra dag lär jag snegla på ett överspel.

Bookisarna litar på sina datamodeller och spottade ut 1,79 på Boston Celtics från start. De tog inte tillräckligt hänsyn till hur resten av Cavs startfemma verkar ha kommit igång och oddset steg när duktiga spelare lirade bortalaget. Men jag tror på allin från Celtics och har bevakat linan i flera dagar.

Boston Celtics att vinna till 2,15.

Det fanns 2,17 och till och med 2,21 en mikrosekund på en oddsbörs. Mer än 2,15 lär bli svårt att få och jag slår till. Med tanke på att linan öppnade 1,79 så är det nästan garanti på att det är ett överodds. Sen ska spelet såklart sitta också, men 2,15 på en slantsingling tar jag alla dagar i veckan.

Prenumeration

Missa aldrig ett tips från våra experter.
Loading...

Relaterade tips

Loading...