Experter

Alla våra experter är bevisade vinnare över ett stort antal spel. De har rutinen, kunskapen och disciplinen som krävs för att vinna på sportsbetting.

Håkan Bylin

Håkan Bylin har följt roadracing sedan många av våra besökare inte ens var födda. Det han inte vet om motorsport är inte värt att veta, men fokus ligger helt klart på hojarna.

Specialitet:

Övrigt
Läs mer

Perra Vip

Perra Vip är en man i 30-års åldern som till vardags jobbar i finansbranschen. Mycket av övrig tid läggs på MMA, som är hans stora passion.

Specialitet:

Övrigt
Läs mer

Peter Berg

Peter Berg börjar så smått närma sig 40-års strecket och med det har han ordentligt med rutin under bältet. Sedan tio år tillbaka är han en seriös spelare och tennis är hans specialitet.

Specialitet:

Tennis
Läs mer

Ulrika Tengström

Ulrika Tengström har livnärt sig på spel i 30 år. I medgång i motgång, i uppgång och i nedgång och allt annat som Fru Forturna bjuder på om man spelar mycket och länge.

Specialitet:

Fotboll
Läs mer

David Petrasek

David Petrasek har vunnit ett VM–silver och tre SM-guld. Han blev draftad av Detroit Red Wings, har spelat i KHL och är den som gjort mest matcher i SHL genom tiderna. 

Specialitet:

Ishockey
Läs mer

Insidertips

En av hörnstenarna i Winbets är vårt unika nätverk. Vi har inte bara byggt upp rutin genom åren utan även ett brett kontaktnät. Där diskussioner, information och framförallt speltips delas.

Specialitet:

Övrigt
Läs mer

Alex Stevic

Alex Stevic är ett välkänt namn i svenska spelkretsar. Han är född 1975 och har varit en professionell spelare sedan slutet av nittiotalet. Han var en del av det svenska pokerundret  och är historisk som den första EPT-vinnaren.

Specialitet:

MLB
Läs mer

Mr. X

Mr. X är i femtioårsåldern och en av Sveriges mest framgångsrika spelare. Efter mycket tjat har vi lyckats få ombord honom mot att han får vara anonym. Fostrad i den gamla skolan föredrar han att i alla väder flyga under radarn.

Specialitet:

Fotboll
Läs mer

Peter Hedlund

Peter "Nalle" Hedlund är är född 1968 och har tillbringat halva sitt liv som semiprofessionell spelare. Nalle är en glödande gnagare och därför extra insatt i AIK, något man bör ha i åtanke när han rekar spel på solnaiterna.

Specialitet:

Fotboll
Läs mer

Ken Lennaárd

Ken Lennaárd behöver ingen närmare presentation i svenska spelkretsar. Han är född 1971, har spelat i olika former sedan dagisåldern och var bookmaker redan i plugget. Han hoppade av Handels 1996 för att bli pokerproffs.

Specialitet:

NFL
Läs mer