Spelfonder

Har du investerat i en aktiefond någon gång? En spelfond fungerar likadant. Förutom att du har chansen till mycket större avkastning.

Winbets erbjuder investeringar i spelfonder. Det fungerar precis som ett V75- eller Stryktipsbolag. Du köper in dig i en fond där en expert gör spel. Efter avslutad period får du din andel utbetalad.

På Winbets hittar du några av Sverige duktigaste spelare. Alla är nischade mot en specifik sport, det är vad som krävs för att vinna. Genom att investera i en spelfond får du ta del av den expertisen och det dagliga nedlagda arbetet.

Varje spelfond skräddarsys efter förutsättningarna:

Sport

Kan vara till exempel NFL, NHL, Tennis, Golf eller en specifik liga i fotboll.

Tidsperiod

Till exempel Wimbledon, NBA slutspelet eller Allsvenskan.

Speltyper

Till exempel endast totaler, endast livebetting eller en kombination av vissa speltyper.

Insats

Storleken på varje spel bestäms av storleken på fonden, och kommer att definieras under förutsättningarna för varje fond.

Vi rekommenderar starkt att bara spela 1 % av din bankrulle som en standardbet, för att klara av standardavvikelser. Men i det här fallet finns det ingen anledning att binda upp ditt kapital om det inte används. Av den anledningen kommer spelfonderna satsa väldigt hårt i relation till bankrullen. En standardbet kommer motsvara 5 % av bankrullen. Det här innebär en mycket högre risk än vanligt, men såklart en mycket större uppsida. Givetvis kommer riktlinjerna för min- och maxbet tydligt anges innan fonden startar.

Förutsättningar

På till exempel Premier League kan du satsa obegränsat, men på mindre ligor och sporter är du begränsad till mindre insatser innan oddset sänks. Av den anledningen kommer spelfonderna vara av olika storlek och modell.

Alla spel läggs påSportmarketsom är ett maltesiskt bolag som lyder under maltesisk spellagstiftning. Läs mer här:Om Sportmarket.Eller läs deras FAQ.

För att kunna investera i en spelfond måste du ha ett konto på Sportmarket. In- och utbetalningar till spelfonder sker från ditt konto där. Registrera dig här:Sportmarket

För den som inte har tid själv att lägga tid på att hitta vinnare kan en investering i en spelfond vare ett bra alternativ. Ditt jobb blir att jobba in liren framför teven varje dag.

Spelfondens resultat uppdateras dagligen.

Full transparens: All spel redovisa så fort de är lagda och finns dokumenterade på Sportmarket.

Delad glädje är dubbel glädje!