Missiler i Austin !

ÖvrigtAv byling
2018-04-17T11:10:00+02:00
2
Missiler i Austin !

kan vi få se detta igen på söndag ?

Racehelg ,ett helt  underbart ord .

Några ord om förra racehelgen som gav ett rejält klirr i kassan och med marginalerna på rätt sida gett nära hundra units till . Det var en miss av Rins i ledningen som sabbade mest , fram till dess såg han helt klart vassast ut till 51 ggr degen men tyvärr blåste han sitt bakdäck vid missen . Han var imo på väg att lämna fältet där .

Sedan lite oflyt Med Vierge till 15 ggr degen likaså , han vinner han med utan sin miss , helt klart.

Men vi är där o de e de viktigaste . Runt 40 unit plus på tre dagar e t.om en kräsen ÖIS:are som jag nöjd med .....

Eftermälet i cirkusen har dock till 100 % handlat om nr 93 och hans vansinnesfärd på sin Repsol-Honda. Visst , vi vet att Marquez har ett tunnelseende i Al-Quaida-klass när det kommer till att köra hoj på en bana . Vi vet att hans reptilhjärna aktiveras omedelbart han vrider på en gasrulle men detta ?? Att putta sin hoj som stannat nån annanstans än mot depån är absolut tabu , att köra i fel riktning mot fältet är ännu mer tabu och att ignorera funktionärer är mest tabu , tabu , taburare , taburast om man säger så. Marquez klämmer utan problem in allt detta i samma händelse och sedan fortsätter har racet med att ramma konkurrent efter konkurrent .  Han är en idiot . En snabb idiot men ändock idiot .

Att Ucchio var galen efter racet o vägrade släppa in Marquez i Yamahas depå är fullt förståeligt , det kan vara dessa missade poäng som avgör VM i långa loppet o framtiden talar väl inte för Rossi direkt.

Nu väntar vi spänt på vad Dornas bestraffning blir efter racet.  Haha , jag skojar givetvis , Marquez e spanjack , Dorna styrs av spanjacker o inte fan kommer dom straffa honom inte . Dom borde stänga av honom minst ett race så att han börjar besinna sej , jag skrev redan för tre år sedan att det är en fråga om när , inte om , tills nr 93 kör ihjäl någon på banan. Och avstängning är enda sättet , att låta 93 starta sist nästa race är en bestraffning mot resten av fältet då han kommer skyffla bort allt i sin väg på väg fram för det jävliga är att han e sjukt snabb !! Han var runt sekunden snabbare per varv sist jämfört med resten av fältet o hade lätt kunnat köra om utan att riskera alla andras liv men som sagt var , tunnelseendet ......

Så , nu åker vi till de retarderades land för att köra hoj , närmare bestäm Austin Texas .

Och givetvis är detta en bana som är som gjuten för 93 , han har fem vinster på raken här . Det är en bred bana med cirkusens längsta raka , nästan 1300 meter . Jag hoppas 93 kraschar i första kurvan här , en 90grader vänster med ett helt fält i rörelse kan se det som rätt troligt om än mer önskvärt. 

Jag tror det kommer bli en svår helg att tjäna nån större deg på själva racedagen , JUST NU !!Men det finns goda möjligheter på lördagen då det ska bli åskstorm och rejält blött . Här kan vi lura spelbolagen , dom sätter sina odds allt efter som och med ett konstigt utfall på lördagen kan vi A: Hitta en lurig kvalvinnare . B: Hitta felsatta odds i racet pga lördagens resultat . Så idag är det ingen ide att reka nåt spel .

Ni får vara uppmärksamma f.rom fredag kl 16 :00 då dom fria träningarna startar , hittar jag nåt spel som är felsatt lägger jag det i MotoGp-tråden i forumet , hittar jag nåt spel som jag bedömer som statiskt och hinner reka gör jag en rek .

Så , nu kör vi !!


Senaste artiklarna

Visa alla
Svenska VM-låten är en riktig kalkon
FotbollAv Ken Lennaárd2018-05-17T08:03:00+02:00
Hatten örfilar upp ATG, igen
ÖvrigtAv Ken Lennaárd2018-04-26T12:06:00+02:00