Ken Lennaárd om sin spelfond på NFL

NFLAv Peter Johansson
2017-09-04T11:21:00+02:00
8
Ken Lennaárd om sin spelfond på NFL

Hårt arbete, disciplin och respekt för variansen är grunden för Kens framgångar.

Ken Lennaárd bombar på med artiklar om NFL. Det går inte att missta sig på att han är insatt på ett djupt plan och då han även förstår det här med betting så ska väl hans spelfond på NFL vara en bra investering.

Spelar du någon poker längre?

Nej, det var nog två år sedan jag sist floppade något. Sportsbetting är i många delar samma sak. Det är samma fundament och samma principer som krävs för att vinna.

Vad är det för principer?

Hårt arbete, disciplin och respekt för variansen.

Vad är skillnaden mellan poker och sportsbetting?

I poker kan du vända ett tidigare misstag till en fördel genom att utnyttja din image. I sportsbetting är det kört om du gör ett fel, om du inte har tur alltså. De stora fördelarna med sportsbetting är att du kan jobba på dagen och sova på natten, att du kan multitabla med hela rullen samtidigt och framförallt att motståndet inte blir hårdare ju högre du spelar.

Du har valt att specialisera dig på NFL, varför?

För att jag är en idiot. Redan när jag började grotta ner mig i NFL 2011 visste jag att det ansågs som den svåraste sporten i USA att vinna på. Det hade varit mycket bättre att satsa på MLB. Längre säsong, många fler matcher och lättare att vinna.

Varför gjorde du inte det?

För att jag tycker att baseball är tråkigt och jag tycker att amerikansk fotboll är roligt. Jag har följt NFL på hobbynivå ända sedan jag själv spelade cornerback i Bogue Chitto Bobcats som utbytesstudent i Mississippi 1987. Att det är roligt är en viktig förutsättning för att man ska orka lägga ner den tiden som krävs för att vinna. 

Hur mycket tid är det?

Nu har jag en väldig kunskapsbank upparbetad så pluggandet varje försäsong tar inte så mycket tid längre, men jag hänger med hela året om och kollar nyheter och så. Som värst var det nog 1 500 timmar per år men nuförtiden klarar jag mig på 1 000 timmar om året.

Halvtidsjobb alltså?

Kan man kanske säga, men en spelare räknar egentligen aldrig timmar och ser det inte heller som ett jobb. Fast jag skrev en veckokrönika om NFL för en engelskspråkig sajt förra året och det kan man ju se som ett jobb. Tyvärr är inte timmarna jämnt fördelade över året.

Varför ska man investera i din NFL-fond?

För att jag redan gjort alla misstag och lärt mig av dem. Det är bara att sätta sig i baksätet och rygga på. NFL är en av de bästa tv-sporterna som finns. Och det blir ännu roligare med ett monetärt intresse. Om man investerar i min NFL-fond kommer man ha intressen i många matcher. 

Du har fina stats.

Sportmarket delar upp spel på olika bookies så det är inte 1359 spel, snarare runt 800. Men ROI på 5,09 % stämmer.

Tack Ken och lycka till!

Följ hans spelfond här i forumtråden.

Senaste artiklarna

Visa alla
Historiens fem största skidåkare
ÖvrigtAv Ken Lennaárd2018-02-22T09:10:00+01:00
OS höjdpunkt: En ode till femmilen
ÖvrigtAv Ken Lennaárd2018-02-16T11:54:00+01:00
OS – Javisst ja, det pågår nu va?
ÖvrigtAv Ken Lennaárd2018-02-13T12:23:00+01:00